I itzduchy Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #1 MSI, 970M ekran kartlı, 6700HQ işlemcili, 16 GB RAM'li laptopum var. G-Sync açmak istiyorum, açılır mı? Açılırsa nasıl açılır? Yardım edebilir misiniz? Laptopun özellikleri için: Specification GE62 6QF Apache Pro Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2022
MSI, 970M ekran kartlı, 6700HQ işlemcili, 16 GB RAM'li laptopum var. G-Sync açmak istiyorum, açılır mı? Açılırsa nasıl açılır? Yardım edebilir misiniz? Laptopun özellikleri için: Specification GE62 6QF Apache Pro
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #2 Ayrı monitör bağlamanız lazım DisplayPort üzerinden ve 900 serisi olduğundan kartınız G-SYNC modülüne sahip olması lazım aldığınız monitörün.
Ayrı monitör bağlamanız lazım DisplayPort üzerinden ve 900 serisi olduğundan kartınız G-SYNC modülüne sahip olması lazım aldığınız monitörün.
I itzduchy Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #3 PashaReyiz dedi: Ayrı monitör bağlamanız lazım DisplayPort üzerinden ve 900 serisi olduğundan kartınız G-SYNC modülüne sahip olması lazım aldığınız monitörün. Genişletmek için tıkla... 970m G-Sync destekliyor mu?
PashaReyiz dedi: Ayrı monitör bağlamanız lazım DisplayPort üzerinden ve 900 serisi olduğundan kartınız G-SYNC modülüne sahip olması lazım aldığınız monitörün. Genişletmek için tıkla... 970m G-Sync destekliyor mu?
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #4 itzduchy dedi: 970M G-Sync destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Destekliyor ama Adaptive Sync desteği yok yani alacağınız monitörün G-SYNC modülü olması gerek.
itzduchy dedi: 970M G-Sync destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Destekliyor ama Adaptive Sync desteği yok yani alacağınız monitörün G-SYNC modülü olması gerek.
Görkem Say Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2016 Mesajlar 10.026 Makaleler 1 Çözümler 15 12 Haziran 2022 #5 Bu cihazin kendi panelinde G-Sync destegi yok. Harici monitor alip acmayi planliyorsaniz orasi ayri ama laptop ekraninda G-Sync acamazsiniz.
Bu cihazin kendi panelinde G-Sync destegi yok. Harici monitor alip acmayi planliyorsaniz orasi ayri ama laptop ekraninda G-Sync acamazsiniz.