I itzduchy Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #1 Bu laptopta Specification GE62 6QF Apache Pro MUX Switch var mı? Sorma sebebim yeni bir monitör bağlayacağım. FPS artışı olur mu diye.
Bu laptopta Specification GE62 6QF Apache Pro MUX Switch var mı? Sorma sebebim yeni bir monitör bağlayacağım. FPS artışı olur mu diye.
Çözüm Artoria Pendragon 28 Mart 2023 Çok eski model, MUX yoktur. Monitörü harici GPU'ya bağlı çıkıştan bağlarsan MUX etkisi görür, MUX Switch olmasına gerek yok
Çok eski model, MUX yoktur. Monitörü harici GPU'ya bağlı çıkıştan bağlarsan MUX etkisi görür, MUX Switch olmasına gerek yok
C Canopat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 1.876 Çözümler 6 28 Mart 2023 #2 Monitör bağlayınca MUX Switch etkisi görürsünüz, o özellik ek monitöre bağlı kalmadan geçiş yapabilmenizi sağlıyor. Artı 0 Eksi
Monitör bağlayınca MUX Switch etkisi görürsünüz, o özellik ek monitöre bağlı kalmadan geçiş yapabilmenizi sağlıyor.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 28 Mart 2023 #3 Çok eski model, MUX yoktur. Monitörü harici GPU'ya bağlı çıkıştan bağlarsan MUX etkisi görür, MUX Switch olmasına gerek yok Artı 0 Eksi Çözüm
Çok eski model, MUX yoktur. Monitörü harici GPU'ya bağlı çıkıştan bağlarsan MUX etkisi görür, MUX Switch olmasına gerek yok
KS KS I itzduchy Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #4 Artoria Pendragon dedi: Çok eski model, MUX yoktur. Monitörü harici GPU'ya bağlı çıkıştan bağlarsan MUX etkisi görür, MUX Switch olmasına gerek yok Genişletmek için tıkla... Nasıl yani harici GPU'ya bağlı çıkış? Çok bilgim yok da Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Çok eski model, MUX yoktur. Monitörü harici GPU'ya bağlı çıkıştan bağlarsan MUX etkisi görür, MUX Switch olmasına gerek yok Genişletmek için tıkla... Nasıl yani harici GPU'ya bağlı çıkış? Çok bilgim yok da
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 28 Mart 2023 #5 itzduchy dedi: Nasıl yani harici GPU'ya bağlı çıkış? Çok bilgim yok da Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX sekmesini atar mısın? Artı 0 Eksi
itzduchy dedi: Nasıl yani harici GPU'ya bağlı çıkış? Çok bilgim yok da Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX sekmesini atar mısın?
KS KS I itzduchy Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #6 Artoria Pendragon dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX sekmesini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Şuanda hdmi ile bağlı displayport ile bağlayınca bir şey değişecek mi? Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX sekmesini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Şuanda hdmi ile bağlı displayport ile bağlayınca bir şey değişecek mi?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 28 Mart 2023 #7 Denemen gerek, DP gözükmüyor attığın fotoğrafta. HDMI ve Type-C IGPU'ya bağlıymış ama. Artı 0 Eksi
KS KS I itzduchy Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #8 Artoria Pendragon dedi: Denemen gerek, DP gözükmüyor attığın fotoğrafta. HDMI ve Type-C IGPU'ya bağlıymış ama. Genişletmek için tıkla... Laptopta displayport girişi yok, ben de mini displayport to displayport alıp denemeye karar verdim. Herhangi bir değişiklik falan olur mu? Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Denemen gerek, DP gözükmüyor attığın fotoğrafta. HDMI ve Type-C IGPU'ya bağlıymış ama. Genişletmek için tıkla... Laptopta displayport girişi yok, ben de mini displayport to displayport alıp denemeye karar verdim. Herhangi bir değişiklik falan olur mu?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.738 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 28 Mart 2023 #9 itzduchy dedi: Laptopta DisplayPort girişi yok, ben de mini DisplayPort to DisplayPort alıp denemeye karar verdim. Herhangi bir değişiklik falan olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmayacaktır, benzer cihazla mini DisplayPort ile bağlayanlar da iGPU ile görüntü almış. Maalesef yani GPU ile çıkış alamazsın modelde. Artı 0 Eksi
itzduchy dedi: Laptopta DisplayPort girişi yok, ben de mini DisplayPort to DisplayPort alıp denemeye karar verdim. Herhangi bir değişiklik falan olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmayacaktır, benzer cihazla mini DisplayPort ile bağlayanlar da iGPU ile görüntü almış. Maalesef yani GPU ile çıkış alamazsın modelde.
KS KS I itzduchy Hectopat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #10 Artoria Pendragon dedi: Olmayacaktır, benzer cihazla mini DisplayPort ile bağlayanlar da iGPU ile görüntü almış. Maalesef yani GPU ile çıkış alamazsın modelde. Genişletmek için tıkla... Yani ne yaparsam yapayım FPS artışı olmayacak mı? Artı 0 Eksi
Artoria Pendragon dedi: Olmayacaktır, benzer cihazla mini DisplayPort ile bağlayanlar da iGPU ile görüntü almış. Maalesef yani GPU ile çıkış alamazsın modelde. Genişletmek için tıkla... Yani ne yaparsam yapayım FPS artışı olmayacak mı?