MSI GE62 ısınıyor

BerdoRuby1906

Decapat
Selamlar MSI GE62 Apache Pro Heroes of The Storm adında bir laptopum var 2016 yılında almıştım ve hiç fan temizletmesi yapmadım. Laptop aşırı ısınıyor ve CS:GO'da en düşük ayarlarda 40-50 FPS'e düşüyor. NVIDIA GeForce Experience'deki uygun ayarlar normal ve yüksek de olmasına rağmen oyunlar da kasma gerçekleşiyor ve insanlar da çalışan kasma geçirme yöntemleri ben de işe. Yaramıyor. Bilgisayarın içini temizletsem ve termal macununu yenilesem düzelir mi? Çünkü 3,5 yıldır hiç temizletmedim. Yoksa fanı veya başka bir parçasında bozukluk mu var? Bu sorunu çözmem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim ☺

Termal Macun ve İç temizlik yapılmadıysa yaptır. Teknik servise gönder kendin yapamıyorsan.

Bozukluk oldugunu sanmıyorum. Fiziksel bir hasar olmadiktan sonra kolay kolay bir şey olmaz. Temizle, termal macununu yenile, tekrar sicakliklari kontrol edip buraya at. Bu arada isinmayan laptop yok. Az ısınan laptop var. Bu aşamaya getirirsen sorun olmaz bilgisayarında.

Öncelikle altına en az iki fan'lı soğutucu almanı tavsiye ederim. Sonra kaliteli macun ile ve iç temizliğinin yapılmasını sağlaman lazım.
Not: Her zaman servise giden bir cihaz yedek parça olarak kullanılır ve bol para veren müşterinin cihazına malzeme olur ona göre.

Hepinize teşekkürler ve Ankara da bildiğiniz bir yer var mı bilgisayarın içini temizletip termal macununu yeniletmek için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…