MSI GE620DX Isınma Sorunu

Gerçekten ben çok üzüldüm bilgisayarım açılmayınca. Anlık atar yaptım kusura bakmayın, bir daha olmaz. Ben bu forumda kalmak istiyorum; tabii izin verirseniz... Herşey için teşekkürler. Ben sizin hakkınızda pek bir şey bilemiyordum. Şimdi Ömer bana sizi anlattı ve çok mahcup oldum. Artık kurallara uyup düzgün bir üye olacağım. Her türlü sorunumu sizin ile paylaşıp başka kullanıcıların da benim sorunumu görüp onlarında faydalanmasını sağlamaya çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili Buğra, bizim kapımız kurallara uyan herkese açık. Kurallar da çok basit: yıllardır geçerli olan Türkçe kuralları...

Forumda kalan insanlar benim izin verdiğim insanlar değil. Burada tek yönetici ben değilim. Herkes katılıp düşüncesini belirtiyor. Kardeş kardeş geçinip gidiyoruz. Aramıza hoş geldin diyorum

recep abi videoda gösterdiğin gibi tüm adımları eksiksiz uyguladım, tek fark güncelleme bittikten sonra bilgisayar kendisi kapandı. güç kablosunu ve bataryayı çıkartıp 10 dakika bekledim. 10 dakika sonunda tekrardan bilgisayarı çalıştırdım ekrana görüntü gelmedi ama fan sesini duyuyodum ve birden kendiliğinden kapandı bilgisayar. tekrar denedim bu sefer sıkıntısız windows'a giriş yaptı ama bios hala eski sürümde. bi hatamı yaptım yoksa başka bi sıkıntımı var ?

teşekkürler...
recep abi videoda gösterdiğin gibi tüm adımları eksiksiz uyguladım, tek fark güncelleme bittikten sonra bilgisayar kendisi kapandı. güç kablosunu ve bataryayı çıkartıp 10 dakika bekledim. 10 dakika sonunda tekrardan bilgisayarı çalıştırdım ekrana görüntü gelmedi ama fan sesini duyuyodum ve birden kendiliğinden kapandı bilgisayar. tekrar denedim bu sefer sıkıntısız windows'a giriş yaptı ama bios hala eski sürümde. bi hatamı yaptım yoksa başka bi sıkıntımı var ?

teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…