MSI GE63 7RD notebook bilgisayarımda şu anda 2x8 GB 2400 MHz 21 cas RAM bulunmakta. En fazla 2400 MHz desteği olan anakartıma yeni 16 GB 2 tane RAM almak istiyorum. Hangi RAM'leri tavsiye edersiniz?
En ucuz DDR4, Laptop, 16 GB, 2400 MHz RAM fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi DDR4, Laptop, 16 GB, 2400 MHz RAM fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!
www.akakce.com
buradan seçebilirsin. Kingston, Corsair ve Crucial iyi diye biliyorum kişisel olarak, diğer markalarla pek uğraşmışlığım yok, ama daha ucuz olabiliyorlar. 2 tane aynı RAM alırsan CL değerleri aynı olarak, 8'leri söker 16 16 takarak 32 GB yaparsın.
En ucuz DDR4, Laptop, 16 GB, 2400 MHz RAM fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi DDR4, Laptop, 16 GB, 2400 MHz RAM fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!
www.akakce.com
Buradan seçebilirsin. Kingston, Corsair ve Crucial iyi diye biliyorum kişisel olarak, diğer markalarla pek uğraşmışlığım yok, ama daha ucuz olabiliyorlar. 2 tane aynı RAM alırsan CL değerleri aynı olarak, 8'leri söker 16 16 takarak 32 GB yaparsın.
2x16 yapsam? Bir fark oluşturur illaki gelecek açısından ?
Ram konusunda hyperxler var cas değerleri diğerlerine oranla 2 değer daha düşük fakat fiyatı daha ucuz anlam veremedim ?
2x16 yapsam? Bir fark oluşturur illaki gelecek açısından ?
Ram konusunda hyperxler var cas değerleri diğerlerine oranla 2 değer daha düşük fakat fiyatı daha ucuz anlam veremedim ?