MSI GE63 7RD vs Dell 7577

Yorumunuz için teşekkür ederim, haklısınız, aslında 4000TL lik bir ürün bana yeter. 1050 veya 1050ti ekran kartlarına sahip ürünler de olur. Ama şöyle hem sorunsuz, hem uzun süre kullanabileceğim kaliteli bir ürün bulamadım. Dell 7577'nin 1050ti modeli var, 4000TL civarı. Onun da adaptör gücü yetmiyormuş.

GTX960M kullanıyorum. Eski nesil bir CPU ve GPU için 120 Watt yeterliyken, yeni nesil bir CPU ve GPU için 130 Watt gayet yeterli bri güç olacaktır (Ortalama performans olarak). Nerede okuduğunuzu söyler misiniz acaba?
Genelde bu modeli kullananların ortak sorunu, çoğu forumda(ör: forumdonanım) tartışılıyor. Hata raporu çıkartıp değişim isteyen de var, bu şekilde kullanan da. Servisin de bunu hata olarak kabul ettiğini okudum birkaç yazıda. Ama tabi tam performansta çalışan uygulamalarda böyle bir sorun oluyor. Yani genel olarak 1050ti'da böyle bir kronik sorun var.

Evet düşük kalmış anlaşılan. Mesela MSI, bütün GTX1050Ti modellerinde 150 Watt kullanmış.

Şöyle 4000 TL civarı tavsiye edebileceginiz sorunsuz bir cihaz var mı acaba?

Şöyle 4000 TL civarı tavsiye edebileceginiz sorunsuz bir cihaz var mı acaba?
Sorunsuz tavsiye edebilecek varsa yazsın. Yani o olsa ben de düşünmeden alırım. Her markanın bazı modelleri sorunlu olabiliyor. O yüzden kesin şunu alın diyemem. Dediğiniz aralıkta birçok markanın alınabilir laptopu mevcut. Ben de Dell 7567 almayı düşünürken Dell 7577 çıktı. Bunu da düşünüyorum ama buna da karar verene kadar başka bişi çıkar. Monster tercihim olacak gibi alacak durumu yakalayınca. Bu da kişisel tercih meselesi. Monster kullandığım için memndum bu yüzden tercihim olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…