Ege Erçağ
Decapat

Daha önce MSI teknik servisine 2 kez düşük FPS şikayetinde bulunup bilgisayarı onlara teslim etsem de geri aldığımda sorununuz çözüldü denmesine rağmen hiçbir değişiklik olmadı. Bilgisayarı alalı 1 sene olacak binlerce makale okudum ama hala sorunuma çözüm bulamamıştım ve böyle kabullendım. Ancak 120Hz ekran alıp hala 60FPS oynmaktan gına geldi ve foruma yazmak istedim. Arkadaşlar önden söyleyeyim bütün Driver Update'leri tam. Güç ayarlarının hepsi yüksek performansta. Oyundayken GTX1070 ekran kartı da çalışıyor ancak Intel'in ekran kartı da çalışıyor ve ikisi de %20 kullanımda. İşlemci darboğazı deseniz o da değil işlemci de %50'lerde seyrediyor. Yabancı forumlarda bir-iki kullanıcı Single Channel RAM'ı Dual Channel yaptığında düzeldiği söylenmiş fakat pek mantıklı bulamadım. Single Channel kullanıp çok daha yüksek FPS'lerde seyreden arkadaşlarım var hem de çok daha düşük ekran kartlarıyla. MSI almakta hata mı ettim diye hala kendime soruyorum bu sistemle bu parayı verdikten sonra oyunları orta ayarlarda oynayıp zar zor 60 FPS alıyorum umarım yardımcı olabilirsiniz arkadaşlar. Şöyle de bir görüntü bıkarıyorum CS:GO en yüksek ayarlara aldım özellikle 60-100FPS arası seyrediyor 1920x1080 çözünürlükte. Eğer en düşük ayarlarda 1280x960'da kullanırsamda 90-120FPS arası seyrediyor. Bütün oyunlarda bu şekilde düşük FPS bu arada (olması gerekenden). Umarım yardımcı olabilirsiniz iyi forumlar...