MSI GE66 Raider 10UG-211 vs 10UH-210 vs ASUS SCAR 15

Bu mesajınız çok işime yaradı teşekkür ediyorum, seçim yapmama yardımcı oldu benimde.

@lusha Türkiye'ye gönderim ücreti ne kadar prosedür biliyor musun ben de almak istiyorum da.

Son düzenleyen: Moderatör:
@lusha Türkiye'ye gönderim ücreti ne kadar prosedür biliyor musun bende almak istiyorum da.
Hocam aynı Amazon mantığı ile işliyor, vergisi ve kargo fiyata dahil. Ülkemize 5-6 gün içinde ulaşıyor. Eğer bulabilirsem forumdan birinin bu konuda rehberi vardı, o da Newegg üzerinden almıştı. Bulursam eklerim ancak özetle bu şekilde. Adres girerken Türkçe karakter; ö, ç, i, ü, ş, ğ, kullanmayınız, kabul etmiyor sistem. Siz bu harfler yerine o, ı, s, u, g, c harflerini kullanın. Kargo ülkemize girdiğinde ülkemizdeki kargo şirketleri bunu Türkçe adrese çeviriyorlar. İyi forumlar, saygılar.

Hocam konular karışmış. Dediklerimi dikkate almayınız...

Hocam bu mu?

Hocam bu da tek sıkıntı ben konuyu Newegg konusu ile karıştırdım, sabah sabah tabii kafa kalmadı bende . O yüzden bilmediğim için yorumun üzerini çizdim ne yazık ki... Ama konuyu eklemeniz güzel olmuş en azından arkadaşın aklında bir şeyler canlanır.

Lenovo mesajıma cevap olarak ülkemize giriş yaptı blablabla cevaplar verdi ne zaman stoklara geleceği belirsizmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…