MSI GE66 Raider 11UG vs. Gigabyte Aorus 15P KC

Eternal Rest

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MoBo: Asus Rog Strix B650-A
GPU: Zotac 4070 Ti Trinity OC
PSU: Corsair RM750
RAM: GSkill DDR5 6000 MHZ 2x16
CPU: Amd Ryzen 7 7700 (without x)
SSD: Samsung 990 Pro 2 TB
İyi geceler arkadaşlar. Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. MSI için aradaki fiyat farkını vermeye değer mi sizce? Çünkü maalesef Gigabyte olanın indirimini kaçırmak durumunda kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirime girmesini beklerim dersen Aorus'u alabilirsin. Şu durumda GE66 11UG öneririm.

İndirime girmesini beklerim dersen Aorus'u alabilirsin. Şu durumda GE66 11UG öneririm
Acaba bu ayın sonunda falan okula dönüş kampanyası gibi bir şey ile indirime girer mi acaba? 1 günle kaçırdım.

Dostum ikisi arasında farklar var. Birisi 3060 birisi 3070. ekranlar da farklı. İhtiyacına göre seçmen lazım. İkisi de üzmez. Bütçen sıkıntı değilse MSI öneririm. Zamanın varsa Legion 5 Pro bekle.

Dostum ikisi arasında farklar var. Birisi 3060 birisi 3070. ekranlar da farklı. İhtiyacına göre seçmen lazım. İkisi de üzmez. Bütçen sıkıntı değilse MSI öneririm. Zamanın varsa Legion 5 Pro bekle.
Zamanım var hocam teşekkür ederim. Legion 5 Pro'nun fiyatı ne olur sizce?

Daha ucuz olacaktır, ekranı daha büyük ve ekranın çok daha iyi özellikleri var. O fiyat bandında en iyisi o. Tabi gelirse.Kendisini alacaktım fakat gelmedi başka laptop aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…