MSI GE70 0ND Klavye Sorunu

Hassean

Hectopat
Yer
MOSKOWA
Daha fazla  
Meslek
MUHASEBE MUDURU
Merhaba arkadaslar dun itibariyle msi ge70 0nd laptop aldim. Kutusundan cikardim laptopu actim kurulumunu yaparken isim yazma ekrani geldi ve klavyenin tuslarinin farkli farkli harfler yazdigini gordum/ Örnegin : H harfine basiyorum B yaziyor. Esc Tusuna basiyorum F yazio. Ve bu sorunu duzeltemedim bir turlu acaba bir fonksiyonu mu var ? Kutusundan yeni cikmis bir laptopun bozuk olacagini sanmiyorum. Belki de oyledir cunku artik ole dusunmeye basladim ayrica laptopun uzerinde bulunan cd rom acma tusu / ekrani karartma tusu da o kadar basmama ragmen hic bir islev gostermiyor. Fan tusu calismakta/ konu hakkinda biligisi olan arkadaslar varsa yardimci olurlarsa cok sevinirim.

Windows açılınca fare ile Bölge ve Dil seçeneklerine gir ve buradan Klavye ayarını değiştir. Esc tuşuna basınca F harfi yazması sorun. Ayrıca pili ve şarjı söküp 5 dakika bekledikten sonra geri tak.

Windows açılınca fare ile Bölge ve Dil seçeneklerine gir ve buradan Klavye ayarını değiştir. Esc tuşuna basınca F harfi yazması sorun. Ayrıca pili ve şarjı söküp 5 dakika bekledikten sonra geri tak.

Dedıgınız gıbı batarya yı çıkardım 10 dk beklettim ve taktım klavye duzeldı. Ama genede ıcımde bır kurt warkı kemırıyo benı sımdı bu duzeldı ama klavye de bı sorun mu war daha sonra bunu tekrarlar mı . Bır de cıhazın uzerınde bulunan p1 / cd rom çıkarma / ekran karartma ve onun yanındakı ne ıse yaradığını bılmedıgım tus. Bunlara bastığımda calısmamakta fakat fan tuşuna bastığımda aktıf olarak calısmakta. Bu konu hakkında da bılgı alabılır myıım acaba? MSI'ın sitesinde 2 adet freamware mevcut keyboard ile ilgili. Sanirim bunlari yuklemeliyim. Şımdıden tesekkurler.

- - - Güncellendi - - -

S-bar diye bir program yukledim, ust tuslar da aktif oldu ilginiz icin tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayni soruna sahibim dediginizi yapiyorum ancak fayda yok baska ne yapmami onerirsiniz ?

Merhaba.Aynı sorunu ben de yaşıyorum.Dedikleriniz gibi yaptım olmadı.Format attım olmadı bios güncelledim yine olmadı.Yardım edebilecek var mı?

Murat bey Elantech Multi Touchpad'i yükledim.Ancak S-bar denen şeyin ne olduğunu veya nasıl update edeceğimi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…