MSI GE70 2oe 049 notebook klavyesi nerden alınabilir?

unforgiwen

Kilopat
Merhabalar. Msi ge70 2oe 049 notebookumun klavyesine su döküldü. Şu an 3 tuş çalışmıyor. Servis ile iletişime geçtiğimde 110$+kdv klavye değişimi ve işçilik maliyeti çıkardılar. Öncelikle msi GE serisinin veya GE 70 serisinin klavyeleri aynı mıdır? Yoksa her model için farklı mı olur klavyeler? 300 liraya yakın bu ücret bana biraz yüksek geldi. Bu klavyeleri temin edebileceğimiz başka bir yer var mıdır? Satın alıp montajı kendimiz yapsak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Online satış mağazalarının pek azında var, fiyatlar garip 76$ ve 127 dolar gibi rakamlar gördüm..

Sitenin güvenilirliğini incelersin:MSI GE70 Series Laptop Keyboard | Replacement MSI GE70 Series Laptop Accessory

Ama yerinde olsam klavyeyi biraz kendi halinde bırakırdım, elinden geliyorsa silebildiğin kadarını sil, sonra kurumaya bırak, ya da saç kurutma m. ile kurut(tercihen k.boardı söküp)

Elektriğe dikkat..(fiş-bataryayı sökmeyi atlama)

Özel bir klavyen olduğu için varsa sürücülerini baştan kur..(kuruduktan sonra)

Selamlar

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı