CripTox Hectopat Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 137 Makaleler 1 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2014 #11 Tüm ayarlar kökte bir tek kenar düzeltmeyi kapatırsan rahat rahat oynarsın
F furkantas Megapat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2014 #12 Hmm peki laptop kaç yıl beni ? götürür kaç yıll sonra lowda oynamaya başlar ?
Onur Yontar Megapat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 88 Yer Muğla\Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik 9 Haziran 2014 #13 furkantas dedi: Hmm peki laptop kaç yıl beni ? götürür kaç yıll sonra lowda oynamaya başlar ? Genişletmek için tıkla... Kimse böle bir soruya kesin cevap veremez ama 2-3 yıl oynatır. En yüksek olmaz orta olur . Ama oynarsın. Bide şu oyun oynanış testlerine bak derim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
furkantas dedi: Hmm peki laptop kaç yıl beni ? götürür kaç yıll sonra lowda oynamaya başlar ? Genişletmek için tıkla... Kimse böle bir soruya kesin cevap veremez ama 2-3 yıl oynatır. En yüksek olmaz orta olur . Ama oynarsın. Bide şu oyun oynanış testlerine bak derim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et