Merhabalar arkadaşlar,
İyi bir laptop arayışı içerisindeyim ve seçeneklerimden en uygununun MSI GE70 2OE-266XTR olduğunu farkettim. Fakat elbetteki ürünle ilgili aklımda hala bazı sorular bulunmakta. Eğer ürün hakkında bir bilginiz varsa, yahut buna benzer bir ürün ile karşılaşmışsanız; sizlerin de yardımı benim için çok büyük önem taşıyor. Öncelikle ürünü en uygun fiyata ve stok durumuna göre şu iki sitede gördüm :
1) http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9420
2) http://www.hizlial.com/msi-ge70-2oe-266xtr-i7-4700mq-24ghz-8gb-1tb-7200rpm-2gb-gtx765m-173-freedos-notebook/10318767?pid=10320457
Eğer bildiğiniz daha güvenilir ve daha ucuz bir yer var ise lütfen bildiriniz.
Forumlarda ve videolarda sıkça karşılaştığım ve bildiğiniz üzre, laptoplara ssd takılabiliyor. Hatta burada da öyle bir konu var. Fakat benim asıl merak ettiğim soru, laptopta var olan hdd'nin yanısıra, ek olarak bir başka ssd takabilir miyiz ? İlk aklıma takılan bu oldu, bildikleriniz varsa paylaşırsanız memnun olurum.
Sorumun devamında ; eğer ek olarak ikinci bir ssd takılamıyorsa, sizce aynı özelliklerdeki laptopun 400tl civarında bir fark ile 128gb ssd'li versiyonunu almam mantıklı olur mu? Yoksa bunu alıp sonradan mı ssd takayım.
Bir de bunun ekran kartı değiştirilebilir mi ? öyle bir özelliği var mı acaba ? Recep beybir videosunda ekran kartı değiştiriyordu msi'nin başka bir laptopunda, acaba bunda da değişim söz konusu olabilir mi ? Olursa ne tür bir ekran kartı uygun olur bu laptopa?
Ayrıca hepsiburada ve bazı sitelerde msi'nin 15,6 lık vs. başka laptoplarını gördüm. 3000,3500 tl civarında bir bütçem var üç aşağı beş yukarı, eğer aklınızda güzel bir laptop varsa hem uzun süre oyunları iyi performansla çalıştıracak, freedos olması felan önemli değil msi'nin laptopları güzel oluyor oyun konusunda işte bu tarz bir laptop arıyorum. Aklınızda bir şeyler varsa şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
Yorumlarını ve düşüncelerini paylaşan herkese teşekkürler..
Not : Eğer sitede link atmak yasaksa lütfen belirtiniz ki linkleri sileyim.