Msı GE70 2OE BO3 donma sorunu

kral84

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar Msı GE70 2oE PC var.
Özellikleri de yazayım:
  • i7-4700MQ
  • GTX765M 2GB GDDR5
  • 8GB RAM

Enteresan bir sorunum var.
Ekran kartım GTX765m ile GTA5, CS:GO, LOL, SC2, Fallout4 cok rahat oynuyorum PC'de. Burası normal zaten.
Fakat Witcher 3, Cod BO3, Batman Arkham Knight oyunlarında donma yapıyor. Bütün PC'yi donduruyor tuşa basıp kapamak zorunda kalıyorum. İsin enteresan tarafı bu oyunları GTX 765m ekran kartında yapıyor.
İcindeki diger ezik ekran kartında oyunları açıyor :D
Witcher 3 ve Batman'i acıyor ama doğal olarak kasma var. COD BO3'ü de low ayarlarda akıcı bir sekilde oynatıyor.
1 aydır bu sorunla ugrasıyorum. Win 8.1 ve win 10 da denedim. Sürücülerin hepsi güncel. Eski sürümlerinide denedim onlarda oyun dondu hata olarakta oyun ekran kartına erisimi reddedildi dedi. İnternette arastırdım gördügüm her seyi denedim fakat bir sonuca varamadım. Simdi ekran kartında bir sorun mu var sizce ?
Boost oluyor sıcaklık 50 en fazla 70 derece. GTA5'i yüksek ayarlarda oynatıpta BO3'ü low ayarlarda bile donma yapan bir durum var ortada. Son çare servise götürmek gibi fakat yine de burda da bir şansımı deneyiyim dedim. Sizce bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? PC 1.5 yıllık icini hiç açmadım. PC'den de anormal bir ses gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Optimize edipde denedim sonuç yok. win8.1 ve win10da denedim. Eski ve güncel sürücülerde de denedim fakat yine sonuç aynı. Cod bo3 de entegre kartıyla 2-3 bölüm oynadım. Fakat gtx765m de pcyi kitliyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı