Taha Bilgen Hectopat Katılım 18 Ağustos 2013 Mesajlar 234 Makaleler 4 Yer Marmaris/İçmeler Daha fazla Meslek Öğrenci/Yabancı dil 3 Eylül 2015 #1 Windows 8.1 de böyle bir sorun yoktu. Fakat Windows 10'da kameram çalışmıyor. Driver indirmeyi denedim fakat driver bulamadım.
Windows 8.1 de böyle bir sorun yoktu. Fakat Windows 10'da kameram çalışmıyor. Driver indirmeyi denedim fakat driver bulamadım.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 4 Eylül 2015 #2 Aygıt yöneticisinde soru işaretli yüklenilmeyen sürücü var mı ? Yoksa da webcamın donanım kimliği ve mevcut sürümünü belirtin.
Aygıt yöneticisinde soru işaretli yüklenilmeyen sürücü var mı ? Yoksa da webcamın donanım kimliği ve mevcut sürümünü belirtin.
Taha Bilgen Hectopat Katılım 18 Ağustos 2013 Mesajlar 234 Makaleler 4 Yer Marmaris/İçmeler Daha fazla Meslek Öğrenci/Yabancı dil 4 Eylül 2015 #3 Webcam Aygıt yöneticisinde bilinmeyen USB Aygıtı olarak gözüküyor. Donanım kimliklerinde ise USB\RESET_FAILURE şeklinde bir ibare var.
Webcam Aygıt yöneticisinde bilinmeyen USB Aygıtı olarak gözüküyor. Donanım kimliklerinde ise USB\RESET_FAILURE şeklinde bir ibare var.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 5 Eylül 2015 #4 Intel Chipset sürücülerini yükleyin. Şayet yine aynı durum olursa buradaki deneyin. Yine olmazsa belirtin gerekirse Teamviewer üzerinden halledelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Intel Chipset sürücülerini yükleyin. Şayet yine aynı durum olursa buradaki deneyin. Yine olmazsa belirtin gerekirse Teamviewer üzerinden halledelim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Taha Bilgen Hectopat Katılım 18 Ağustos 2013 Mesajlar 234 Makaleler 4 Yer Marmaris/İçmeler Daha fazla Meslek Öğrenci/Yabancı dil 3 Kasım 2015 #5 Yok hayır. İşe yaramadı. @THE_MILLER Müsaitseniz teamviewer'dan halledelim şu işi Miller bey?