C -*CeMaL*- Hectopat Katılım 18 Temmuz 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2014 #1 MSI GE70 2PC FreeDOS dizüstü bilgisayarını aldım. Sitenizdeki Windows kurulumunda UEFI olarak yapıldığını gördüm. Fakat ben UEFI yapınca devam edemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2014
MSI GE70 2PC FreeDOS dizüstü bilgisayarını aldım. Sitenizdeki Windows kurulumunda UEFI olarak yapıldığını gördüm. Fakat ben UEFI yapınca devam edemiyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 28 Ağustos 2014 #2 Yaptığınız adımları teker teker yazar mısınız? Buradan USB belleğinize GPT olarak imajı yazdırın: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Sonrasında BIOS'tan Secure Boot ve UEFI ayarlarını devreye sokun. Ardından USB belleği takıp Boot menüden UEFI: "USB bellek ismi" seçimi yapıp kuruluma başlayın.
Yaptığınız adımları teker teker yazar mısınız? Buradan USB belleğinize GPT olarak imajı yazdırın: UEFI Windows 8.1 USB'ye Yazma | Technopat Sosyal Sonrasında BIOS'tan Secure Boot ve UEFI ayarlarını devreye sokun. Ardından USB belleği takıp Boot menüden UEFI: "USB bellek ismi" seçimi yapıp kuruluma başlayın.