D Danryn Hectopat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2015 #1 Merhabalar değerli technopat sakinleri. Ben başlıkta da gördüğünüz gibi MSI bir notebooka sahibim fakat bu arkadaş biraz fazla ısınıyor (87C) normal midir yoksa bir soğutucu alıpta mı denemeliyim ? Yani oyunu oynamaya devam edebilir miyim ?
Merhabalar değerli technopat sakinleri. Ben başlıkta da gördüğünüz gibi MSI bir notebooka sahibim fakat bu arkadaş biraz fazla ısınıyor (87C) normal midir yoksa bir soğutucu alıpta mı denemeliyim ? Yani oyunu oynamaya devam edebilir miyim ?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2015 #2 Ekran kartı sıcaklığı ise normal. Sorun yok.
D Danryn Hectopat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2015 #3 samet67671 dedi: Ekran kartı sıcaklığı ise normal. Sorun yok. Genişletmek için tıkla... İşlemci sıcaklığı 87 derece oluyor. Ekran kartı 75'i geçmiyor.
samet67671 dedi: Ekran kartı sıcaklığı ise normal. Sorun yok. Genişletmek için tıkla... İşlemci sıcaklığı 87 derece oluyor. Ekran kartı 75'i geçmiyor.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2015 #4 İşlemci sıcaklığı normal değil. Sıcaklığa hangi programla bakıyorsunuz? İmzamdan Aida64'ü indirerek bakın.
İşlemci sıcaklığı normal değil. Sıcaklığa hangi programla bakıyorsunuz? İmzamdan Aida64'ü indirerek bakın.
D Danryn Hectopat Katılım 20 Ağustos 2014 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2015 #5 samet67671 dedi: İşlemci sıcaklığı normal değil. Sıcaklığa hangi programla bakıyorsunuz? İmzamdan Aida64'ü indirerek bakın. Genişletmek için tıkla... MSI ın verdiği Dragon Gaming Center denilen bir programdan bakıyorum Ve değerler aynı şekilde bir fark yok bir soğutucu almalı mıyım ? Gerçi pek anlamadım ama Buyrun birde siz bakın Dosya Ekleri Adsız.png 284,1 KB · Görüntüleme: 535
samet67671 dedi: İşlemci sıcaklığı normal değil. Sıcaklığa hangi programla bakıyorsunuz? İmzamdan Aida64'ü indirerek bakın. Genişletmek için tıkla... MSI ın verdiği Dragon Gaming Center denilen bir programdan bakıyorum Ve değerler aynı şekilde bir fark yok bir soğutucu almalı mıyım ? Gerçi pek anlamadım ama Buyrun birde siz bakın