DragonG Kilopat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2017 #1 Merhaba ben PC'nin klavye temizliğini yapmak istiyorum, araları çok tozlanmış fakat yapmalı mıyım, bir sorun çıkartır mı toz klavyede? Ya da klavyeyi sökmeden yapabilir miyim? Yardımcı olan herkese teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2017
Merhaba ben PC'nin klavye temizliğini yapmak istiyorum, araları çok tozlanmış fakat yapmalı mıyım, bir sorun çıkartır mı toz klavyede? Ya da klavyeyi sökmeden yapabilir miyim? Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 9 Nisan 2017 #2 Türkiye'de var mi bilmiyorum ama Almanya'da söyle hava spreyleri var 1 euroya. Isini fazlasi ile görür, hem donanimlari cikar vs. derdi yok. Bende MSI GT72S-6QE kullaniyorum hep bu yolla klavyeyi temizlerim. 3 ayda bir.
Türkiye'de var mi bilmiyorum ama Almanya'da söyle hava spreyleri var 1 euroya. Isini fazlasi ile görür, hem donanimlari cikar vs. derdi yok. Bende MSI GT72S-6QE kullaniyorum hep bu yolla klavyeyi temizlerim. 3 ayda bir.