007Phantasm Hectopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2015 #1 Öncelikle selam. Aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum. MSI GE70 APACHE CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-16GB-1TB-17.3''-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar 1.si bir yerde ısınma sorunu var diye bir yazıya raslatım. 2.si Vatan'da Alıp SSD takacam diyince adam garantiden çıkar dedi. Bu konuda bilgisi olan veya ürünü kullanan arkadaşlar varsa tercübelerini ve fikirlerini paylaşırsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ocak 2015
Öncelikle selam. Aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum. MSI GE70 APACHE CORE İ7 4710HQ 2.5GHZ-16GB-1TB-17.3''-2GB-W8.1 NOTEBOOK - Vatan Bilgisayar 1.si bir yerde ısınma sorunu var diye bir yazıya raslatım. 2.si Vatan'da Alıp SSD takacam diyince adam garantiden çıkar dedi. Bu konuda bilgisi olan veya ürünü kullanan arkadaşlar varsa tercübelerini ve fikirlerini paylaşırsa sevinirim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Ocak 2015 #2 Sanmıyorum. Cihazda çift fan yok ama tek fan ile de cihaz idare edebiliyor. Cihazın kapağı açılacağından dolayı demiştir. Servise taktırın.
Sanmıyorum. Cihazda çift fan yok ama tek fan ile de cihaz idare edebiliyor. Cihazın kapağı açılacağından dolayı demiştir. Servise taktırın.
007Phantasm Hectopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2015 #3 MF dedi: Sanmıyorum. Cihazda çift fan yok ama tek fan ile de cihaz idare edebiliyor. Cihazın kapağı açılacağından dolayı demiştir. Servise taktırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Teknik servislere pek güvenmiyorum ama yapacak bişey yok gibi. Oyunlarda falan sorun çıkarmaz yani çünkü en az 3-4 yıl idare etmem lazım Kullanan arkadaşlar varsa cvp yazsa sevinirim.
MF dedi: Sanmıyorum. Cihazda çift fan yok ama tek fan ile de cihaz idare edebiliyor. Cihazın kapağı açılacağından dolayı demiştir. Servise taktırın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Teknik servislere pek güvenmiyorum ama yapacak bişey yok gibi. Oyunlarda falan sorun çıkarmaz yani çünkü en az 3-4 yıl idare etmem lazım Kullanan arkadaşlar varsa cvp yazsa sevinirim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Ocak 2015 #4 Cihazın kendi teknik servisine güvenmiyorsanız zaten ürünü almayın daha iyi.