F {[FURKAN]} Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2014 #21 Monster al daha iyi performans alırsın.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 4 Ağustos 2014 #22 Alışveriş yapın Windows | Microsoft Mağazası Türkiye Bu adresten satın alabilirsiniz.
W Whovian28 Hectopat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #23 Egemen dedi: Alışveriş yapın Windows | Microsoft Mağazası Türkiye Bu adresten satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha ucuz lazım G2A dan başka
Egemen dedi: Alışveriş yapın Windows | Microsoft Mağazası Türkiye Bu adresten satın alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha ucuz lazım G2A dan başka
Swarley Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2014 #24 Whovian28 dedi: Daha ucuz lazım G2A dan başka Genişletmek için tıkla... Niye G2A'dan başka ?
W Whovian28 Hectopat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #25 Swarley dedi: Niye G2A'dan başka ? Genişletmek için tıkla... Bilmem peki G2A'dan alınca bana Key verecek bi arkadaşım o keyi skype üzerinden aktifleştirerek kullanacaksın dedi. Doğru mu?
Swarley dedi: Niye G2A'dan başka ? Genişletmek için tıkla... Bilmem peki G2A'dan alınca bana Key verecek bi arkadaşım o keyi skype üzerinden aktifleştirerek kullanacaksın dedi. Doğru mu?
Swarley Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #26 Whovian28 dedi: Bilmem peki G2A'dan alınca bana Key verecek bi arkadaşım o keyi skype üzerinden aktifleştirerek kullanacaksın dedi. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Nerden aktif edeceğiniz konusunda bir bilgim yok ama G2A güvenilirdir 24 oyun aldım hiç birinde de sorun çıkmadı.
Whovian28 dedi: Bilmem peki G2A'dan alınca bana Key verecek bi arkadaşım o keyi skype üzerinden aktifleştirerek kullanacaksın dedi. Doğru mu? Genişletmek için tıkla... Nerden aktif edeceğiniz konusunda bir bilgim yok ama G2A güvenilirdir 24 oyun aldım hiç birinde de sorun çıkmadı.
W Whovian28 Hectopat Katılım 17 Haziran 2014 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2014 #27 Swarley dedi: Nerden aktif edeceğiniz konusunda bir bilgim yok ama G2A güvenilirdir 24 oyun aldım hiç birinde de sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Güveniyorum sadece etkinleştirme işi sıkıntı olmasın diye dedim.
Swarley dedi: Nerden aktif edeceğiniz konusunda bir bilgim yok ama G2A güvenilirdir 24 oyun aldım hiç birinde de sorun çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Güveniyorum sadece etkinleştirme işi sıkıntı olmasın diye dedim.