MSI GE70 APB RELOADED FPS Düşüşleri

umut121

Hectopat
MSI Global GE70 2OE bilgisayar bu. Normalde bilgisayar oyunu High'da kaldırabiliyorken oyunu oynarken FPS maalesef en fazla 40'a ulaşıyor, genelde 30'larda kalıyor ve bazen de 17-20'lere kadar düşüyor (Genelde fighta falan girince oluyor 17-20'lere düşme) Oyunu minimal'a alıp her şeyi kapasamda aynı FPS high'a getirsem de aynı FPS. Bunun çözümü nedir ve neden kaynaklanır ?

(Birazcık aradım Googled'a falan ancak bir türlü çözüm bulamadım.) EDİT: Bütün driverlar güncel ve bilgisayar Win 8.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sanırım yeni ge70 2oe aldın. Bende de aynı sorun var İşlemci kullanımını %99 yapınca düzelecektir. Fakat yine de bazı oyunlarda kasıyor ( Isı sorunu da yok ayrıca ! Herkesin mi termal macunu bozuk. Yeter artık düzeltilsin şu sorun ! Bios güncel, win8 64bit yüklü.

Aslında sorunun bilgisayarda olduğunu düşünmüyorum çünkü diğer 4 arkadaşımda da aynı sorun var. FPS düşük, grafik ayarları kesinlikle etki etmiyor FPS'ye ve 40'ın üstünede çıkmıyor. Yine de şu işlemciyi %99 yapma olayını denicem. Ben şimdi google'a yazıcam bu işlemci kullanımınıda, bildiğin bir link varsa atarsan iyi olur. (bulursam editlerim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…