MSI-GE70 Beklemede ve Kapalıyken Ses Sorunu

Ali Ensar Aydın

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, laptopumu (MSI-GE70) alalı 5 ay oldu şu sıra canımı sıkan şöyle bir olay var. Bilgisayarı beklemeye aldığımda veya kapattığımda ince tiz bir ses yapıyor, büyük olasılıkla hoparlörlerden geliyor ve ciddi manada hele de gece yatarken ses insanı rahatsız ediyor. Hele beklemede iken yanıp sönen ışığın ritmine göre ses çıkıyor. Ne yaptıysam düzeltemedim sesin kesilmesi için prizden çıkarıp bataryayı söküyorum. Bu sesten kurtulmak için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pc uykuda iken çıkan sese yorum yapabilirim ama, kapalıyken nasıl ses kartı ve hoparlörler çalışmaya devam ediyor bu benim yorum kapasitemi aşan bir mevzu Demek ki pc aslında kapalı değil. Format dene ancak benim tahminim bu iş servise kadar gider.

Msı GE620dx kullanıyorum bunu yapabilecek güç ayarı görmedim.

Ses çıkarması bir yana, pc kapanmıyordur.

Pc kapanıyor ondan yana bir sıkıntı yok servisi aradım onlarda format dedi zaten format attım yine aynısı oldu değişen bişey olmadı ses sanki adaptördeki elektrikten kaynaklanan o cızırtılı ses ile aynı. birde biraz önce fark ettim telefonu pcden sarj ederken ses kesiliyor. çok garip bi durum ve ilk kez başıma geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…