Recep kalp ben Hectopat Katılım 28 Ocak 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #11 hexer dedi: www.victor.com.tr: Victor ProGamer P703S Serisi www.monsternotebook.com.tr: MONSTER® TULPAR T7 V3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR İkisi de İstanbul'da. Nakit verip kendiniz teslim alabilirsiniz. O kadar para verip 850m almanız ne bilim içime sinmedi. Genişletmek için tıkla... hmm peki ben Monster olanı beğendim nereden alabilirim?
hexer dedi: www.victor.com.tr: Victor ProGamer P703S Serisi www.monsternotebook.com.tr: MONSTER® TULPAR T7 V3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR İkisi de İstanbul'da. Nakit verip kendiniz teslim alabilirsiniz. O kadar para verip 850m almanız ne bilim içime sinmedi. Genişletmek için tıkla... hmm peki ben Monster olanı beğendim nereden alabilirim?
hexer Hectopat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 190 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2015 #12 Tamam işte. Mağazaya gidip ödeme yapabiliyorsunuz sanırım. Tek yapmanız gereken Victor ya da Monster'ı arayıp bunun mümkün olup olamayacağını sormak. Nakit kabul ediyorlar. Sitelerinden adreslerine bakabilirsin. Gitmeden önce arayıp sor tabi.
Tamam işte. Mağazaya gidip ödeme yapabiliyorsunuz sanırım. Tek yapmanız gereken Victor ya da Monster'ı arayıp bunun mümkün olup olamayacağını sormak. Nakit kabul ediyorlar. Sitelerinden adreslerine bakabilirsin. Gitmeden önce arayıp sor tabi.
Sefa K. Hectopat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 42 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ocak 2015 #13 Arkadaşların dediği gibi o paraya gtx850 bence de mantıklı değil.