MSİ GE70 Grafik Kartı Değişimi?

Cyber Knight

Hectopat
Ben yeni bir oyuncu laptopu almak istiyorum. Araştırmalar sonucunda ge 70 te karar kıldım yalnız gt 765m olması kafamı kurcalıyor. Çünkü halihazırda çoktan çıkmış olan bf3 ve crysis3 te bile ultrada akııcı bir fps alamıyor. Bende ileride daha çok sistem gerektiren oyunlar çıktığı zaman oynayabilmek için grafik kartının değişip değişmediğini merak ediyorum. İnternetten baktım ama mxm slotu olup olmadığını bulamadım acaba ileride bu laptopa gt 780m yada başka bir kart takma imkanımız olur mu? Olursa tam olarak performans alır mıyız?

Yorumlarınızı bekliyorum, ayrıca 17.3'' ve 3000 tlyi geçmemk kaydıyla başka laptop tavsiyelerinizi yazarsanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
yani şimdi güncellenebilirmi demek istedin?

GTX 765M, MXM slotuna sahip GTX 780M'de. Dolayısıyla takarsın ama notebook ekran kartları OEM olur yani her yerde bulamazsın masaüstü ekran kartı gibi. Ancak bu kartı kullanan ikinci el notebooktan bulup çıakaracaksın ve kendi dizüstüne takacaksın yada kartın üreticisinden isteyeceksin ücret karşılığı yada belki eBay gibi sitelerde satılır mı bilmem artık.

- - - Güncellendi - - -

Mesela bak buldum GTX 780M. eBay'da 570 Dolara satılıyor.

http://www.ebay.com/itm/M18X-M17x-N...834?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item19e52323fa

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 765M, MXM slotuna sahip GTX 780M'de. Dolayısıyla takarsın ama notebook ekran kartları OEM olur yani her yerde bulamazsın masaüstü ekran kartı gibi. Ancak bu kartı kullanan ikinci el notebooktan bulup çıakaracaksın ve kendi dizüstüne takacaksın yada kartın üreticisinden isteyeceksin ücret karşılığı yada belki eBay gibi sitelerde satılır mı bilmem artık.

- - - Güncellendi - - -

Mesela bak buldum GTX 780M. eBay'da 570 Dolara satılıyor.

M18x M17x NVIDIA GeForce GTX 780M Laptop Video Card 780M 4GB w Driver | eBay

Eyvallah üstad aklımdaki sorulara son verdin.

Bende de Gtx 780m var. Peki ben seneye çıkacak ekran kartlarını takabilir miyim? 880m takılabilir mi mesela çıkarsa? Msi gt70 dragon edition 2 extreme kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı