MSI GE70 Hakkında

FragMaN

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ;

Ben yakın zamanda MSİ GE70 0NC-417XTR Modelini almayı düşünüyorum. Sizlere birkaç konuda danışacağım.

17.3 bir ekrana sahip. Ben bu PC'yi tamamen oyun amaçlı alacağım için 17.3'de iyi bir oyun deneyimi yaşayacağımı düşünüyorum. Bu çok fark eder mi sizce?
Bir de en çok kafama takılan soru Nvidia Geforce GT 650m bir ekran kartı kullanıyor. Bir de bunun GT 660m li olanı var. Şimdi bu iki ekran kartı arasında yaklaşık 400 TL fark oluyor. PC'yi alınca. Ben 660m ekran kartı olan notebook unu aldım diyelim. Bana ne gibi avantajları olur? Verdiğim paraya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer arkadaşlar da kesin dicektir bunu sana 17.3 taşıması zordur. Al kolunun altına git tarzı birşey değildir. Ge60'ın Gtx660M Ekran kartlı laptopunu öneririm kardeşim.

Çok teşekkür ederim kardeş. Benim istediğim biraz daha uzun ömürlü olsun. Ama kalkıp da bi PC'ye 4 bin verecek bütçem yok anlayacağınız :D Yani bu fiyat aralığı civarında alınabilecek en iyi PC bu gibime geliyor. Senin önerin de aklıma yatmadı değil. Ama ne bileyim büyük ekran takıntım var biraz :D Bir de GE60 i5 sanırım. Oyunlarda falan ilerde sorun çıkartır mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı