Pcmonster Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 714 Makaleler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2014 #11 Kansoros dedi: Normalde değerler kaç olmalı sizce? Bu arada altta zaten 2 ufak fanlı soğutucum var. Ama pek farkettirmediği için ölçüm sırasında kapalıydı. Genişletmek için tıkla... Gpu en fazla 65 Cpu ise en fazla 70 .
Kansoros dedi: Normalde değerler kaç olmalı sizce? Bu arada altta zaten 2 ufak fanlı soğutucum var. Ama pek farkettirmediği için ölçüm sırasında kapalıydı. Genişletmek için tıkla... Gpu en fazla 65 Cpu ise en fazla 70 .
Kansoros Hectopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2014 #12 Bence siz laptop kullanmıyorsunuz ya da yüksek ayarlarda oyun oynamıyorsunuz ben bu yeni laptopla İstanbul'da görmedim bu sıcaklıkları . Cevabınız için teşekkürler.
Bence siz laptop kullanmıyorsunuz ya da yüksek ayarlarda oyun oynamıyorsunuz ben bu yeni laptopla İstanbul'da görmedim bu sıcaklıkları . Cevabınız için teşekkürler.
Pcmonster Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 714 Makaleler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2014 #13 Antalya'nın sıcaklığını da kat 70-75 Şuan ki tüm oyunları ultra da oynuyorum laptopta da Battlefield 4 ü High ayarlarda oynadım en fazla Gpu 75 derece oldu
Antalya'nın sıcaklığını da kat 70-75 Şuan ki tüm oyunları ultra da oynuyorum laptopta da Battlefield 4 ü High ayarlarda oynadım en fazla Gpu 75 derece oldu
Kansoros Hectopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2014 #14 Belki oyunun newgen olmasından kaynaklanıyordur. Misal Dark Souls 2 'yi CPU 65 geçmeden oynuyordum. GPU benim de görmemişti 75'i İstanbul'da. Hangi marka-model laptop kullanıyorsunuz?
Belki oyunun newgen olmasından kaynaklanıyordur. Misal Dark Souls 2 'yi CPU 65 geçmeden oynuyordum. GPU benim de görmemişti 75'i İstanbul'da. Hangi marka-model laptop kullanıyorsunuz?
Pcmonster Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 714 Makaleler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2014 #15 Bir akrabamın bilgisayarıydı markası Asustu ama modelini hatırlamıyorum.