dA.rK Kilopat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #1 MSI GE72 2QE için driverler resmi MSI sitesinden kaldırılmış ve 2qe için siteye girdiğimde ge72 2qe pro çıkıyor. Ben notebook aldığım zaman üzerinde pro ibaresi yoktu. Driverleri nereden güncelleyebilirim. Bilgisi olan yardım ederse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2015
MSI GE72 2QE için driverler resmi MSI sitesinden kaldırılmış ve 2qe için siteye girdiğimde ge72 2qe pro çıkıyor. Ben notebook aldığım zaman üzerinde pro ibaresi yoktu. Driverleri nereden güncelleyebilirim. Bilgisi olan yardım ederse sevinirim.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2015 #2 Tavsiyem MSI desteğine mail yollayın. Ek olarak donanım kimliğiyle bilinmeyen sürücülerinizi yükleyebilirsiniz.
Tavsiyem MSI desteğine mail yollayın. Ek olarak donanım kimliğiyle bilinmeyen sürücülerinizi yükleyebilirsiniz.
dA.rK Kilopat Katılım 7 Kasım 2014 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #3 mail attım. cevap bekliyorum