MSI GE72 2QE-035XTR Apache MSATA Yok

ByQzen

Megapat
Yer
Türkiye
Merhaba arkadaşlar;

MSİ GE70 servise gönderdim ve değişim için fiyat farkı vererek. MSI GE72 2QE-035XTR Apache modelini aldım.

Ge72'de M2 SATA oldugu gördüm. Elimdeki M SATA çöp mü oldu şimdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
mSATAvsM%202_hand_v1.png

MSATA M2SATA soketine oluyor mu? Yoksa gidip M2SATA mı almalıyım? Aparatlar tek ürün olarak gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son cümleni anlamadım.

Fotoğraftan belli oluyor, biri diğerine göre daha geniş, uzun ve uçları farklı.
Yeni makinanda direkt kullanamazsın şayet anakart üzerinde atanmış bir yerde kullanmayı planlıyorsan.

Dönüştürücü belki vardır ama benim gördüklerim M2 SSD'yi Msata portta kullanmak için, tersini yapan var mı diye bak ama varsa bile boyutsal olarak anakarta uyacak mı diye kontrol etmen gerek.
Amazon.com: Bplus: M2MS1, M.2 (NGFF) to mSATA Adapter (Socket 2 SATA-based , Key B, Maximum dimension type 3042): Computers & Accessories

HDD yuvasına adaptör takıp da kullanabilirsin ama o kadar masrafa girdiğine göre M2 alıp elindekini satmak daha iyi. Ya da elindekini harici HDD olarak kullanabilirsin.

Amazon.com: MyDigitalSSD Bullet Proof USB 3.0 mSATA SSD Enclosure Adapter - MDMS-BP-USB3: Computers & Accessories

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı