@Emirozcam çok iyi almışsın abi. Hayırlı olsun. MSI' da 120 m.2 sata girişi vardır. Genellikle öyle oluyor. Sonrasında Windows' u kurarken nereye kurmak istedeğini sorar. Zaten başka işletim sistemi olmazsa direk olarak SSD' den başlatır Windows' u.
Kardeşim benim 4000 tl bütçem vardı. Sitelerde dolaşıyodum gece saat 1 gibi pcdepo.com'a baktım 4300 tl civarıydı sabah 07.00 gibi baktığımda ürün 3700 tl'ye indimişti bende kaçırmadım aldım. Şuanki fiyatı pcdepo'da 4800 tl civarında ama fiyat habire değişiyor bakarak olmanı tavsiye ederim. Ayrıca ürünün yanında 1 yıllık antivirüs, laptop çantası ve mouse verdiler. Bu hediyeler Msi'ın paket hediyelerinden ayrı olarak geldi. Paket içeriğinden ayrıca msi sırt çantası ve msi mouse çıktı. Kasanın içini açtım bu arada 3 adet M.2 sata ssd girişi var.
Ben de ge72 almalı düşünüyorum. İnşallah haziran gibi alıcam. Ssd siz modelini alıp sonradan ekliycem sizin gibi. Bir sorum var. Sanalmarketim.Com da hediyeler bölümünde dying light isimli oyunda gözüküyor. Gtx965m ve üzerine hediye gibi bir ifade var. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca pcdepo.com ve Sanalmarketim.Com gibi siteler tamamen güvenilirdir değil mi?
Ben de ge72 almalı düşünüyorum. İnşallah haziran gibi alıcam. Ssd siz modelini alıp sonradan ekliycem sizin gibi. Bir sorum var. Sanalmarketim.Com da hediyeler bölümünde dying light isimli oyunda gözüküyor. Gtx965m ve üzerine hediye gibi bir ifade var. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca pcdepo.com ve Sanalmarketim.Com gibi siteler tamamen güvenilirdir değil mi?
Kardeşim ben pcdepodan aldım dediğim gibi hiç bir sorun yaşamadım UPS ile gönderiyolar ve 20 tl kargo ücreti ödedim. Daha önce sanal marketimden de alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım. O dediğin oyunu bende gördüm tam araştırmadım o konu hakkında bişey diyemicem.
Hocam aslında sosyal'de bu cihazın incelemesini yapsanız çok iyi olur. Hem alacak arkadaşların merakı az çok azalmış olur. Yaz aylarında bende bu cihazı almayı düşünüyorum, gördüğüm kadarıyla canavar.