emreys Hectopat Katılım 11 Kasım 2015 Mesajlar 18 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Kasım 2015 #11 rsl123321 dedi: Hayır. Nereden alacağım konusunda tereddütlerim var. Ekşi Sözlük'te baya baya kötülemişler sanalmarketim.com'u. Başkaları da önerdi o siteyi. Siz alışveriş yaptınız mı oradan? Genişletmek için tıkla... Daha önce alışveriş yaptım bir sorun olmadı, hatta 1-2 gün içinde Msi alacağım siparişi oradan vereceğim.
rsl123321 dedi: Hayır. Nereden alacağım konusunda tereddütlerim var. Ekşi Sözlük'te baya baya kötülemişler sanalmarketim.com'u. Başkaları da önerdi o siteyi. Siz alışveriş yaptınız mı oradan? Genişletmek için tıkla... Daha önce alışveriş yaptım bir sorun olmadı, hatta 1-2 gün içinde Msi alacağım siparişi oradan vereceğim.
R rsl123321 Megapat Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2015 #12 Silinen üye dedi: O fiyata GTX 970M + i7 5700HQ işlemcili Monster alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Monster almayı düşünmüyorum. Teşekür ederim.
Silinen üye dedi: O fiyata GTX 970M + i7 5700HQ işlemcili Monster alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Monster almayı düşünmüyorum. Teşekür ederim.