Sisteme ne kadar istiyorsunuz?Yaklaşık 1 sene önce aldığım mini bilgiayarı laptop almak için satıyorum.
İşlemci: intel i7 4790
anakart: asus H81-I Plus m-itx
ekran kartı: gtx 970 DCMOC 4GB DDR5 256 bit mini ekran kartı
8 gb ram
128 gb ssd
kasa: cooler master elite 130 mini kasa.
Ekran kartı haric gerisini söğütözü vatandan aldım. Garantileri devam ediyor. Ekran kartını almanyadan ebay ile aldım. Asusta sorgulatmak lazım, garantisi devam ediyor.
Pazarlık payı vardır.
Garantisi devam eden Laptop ile takas olur.
Ürününüzün fiyatı ne kadar ?Selamlar hocam,
Bende GE72 2QF-076XTR Apache Pro + Samsung SSD 850 Evo 120 Gb (takılı halde) mevcut. Bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama bu ürüne sıcak bakıyor musunuz? Ağustos 2015 te satın almıştım. Tertemiz kullanımdır. Zaten görünce anlarsınız.
Bütçenizi belirtebilir misiniz? Yaklaşık 21-22 ay arası garantisi devam ediyor. Piyasası sıfır ürün için 6000 TL seviyesinde. Sizin bütçenize göre konuşursak daha iyi olur diye düşünüyorum.Ürününüzün fiyatı ne kadar ?
Bu telefon numaram whatsapp tan konuşalımBütçenizi belirtebilir misiniz? Yaklaşık 21-22 ay arası garantisi devam ediyor. Piyasası sıfır ürün için 6000 TL seviyesinde. Sizin bütçenize göre konuşursak daha iyi olur diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.