MSI GE72-6QC BIOS Güncelleme Sonrası Görüntü Sorunu

Murat Vurucu

Hectopat
MSI GE72 6QC Apache model bilgisayarıma BIOS güncellemesi yaptıktan sonra ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor, BIOS'un yeni versiyonunu kendi sitesinden daha önce de indirip güncellemistim ne oldu bilmiyorum ama "BIOS güncellemesi başarılı yeniden baslatılacak lütfen herhangi bir tusa basın" dedi, bastıktan sonra ekran karardı bir daha da ekran acılmadı. Klavyeye, güç tuşuna ışık geliyor, bilgisayarın altındaki reset tusuna da bastım ama değişen bir şey olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitede bir uyarı var:

Kod:
If your system BIOS version is E1795IMS.106 or older version, please must update BIOS to E1795IMS.107 before you update to the latest version (E1795IMS.118 or newer version).

Önce E1795IMS.107 sürümüne, sonra E1795IMS.119 sürümüne güncellemeniz gerekiyormuş. Eğer BIOS'â girebilirseniz girip aynı dosya ile bir kez daha güncelleme yapın. İkinci güncellemede CPU Microcode güncelleniyor.

Hiç açılmıyorsa cihazı servise gönderin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı