MSI GE72 6QD 267XTR BIOS güncelleme

slayer1903

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar, bu laptobu henüz yeni aldım bir takım sorularım var yardımcı olursanız sevinirim.

1- Win 10 PRO 64 bit yükledim ve SSD'ye UEFI şeklinde kurdum. Sorum şu olacak, Autocad'in hangi sürümleri bu işletim sistemiyle sorunsuz çalışır? Ayrıca sürekli kullanacağım için hızlı açılması babıyla Autocad'i ve Office programlarını SSD'ye kurmayı planlıyorum. Bunlarla ilgili çalışmalarımı da mı SSD'ye kaydetmeliyim hızlı açılması için? Yoksa normal 1 TB'lık HDD'ye kaydetsem de bir şey farketmez mi?

2- Onboard ekran kartının masaüstünde aktif olduğuyla ilgili şüphelerim var. Ben her zaman için 960M'in aktif olmasını istiyorum. Onboard kartı nasıl iptal ederim? İptal etmenin bir dezavantajı olur mu?

3- Laptopla birlikte gelen CD'den sürücülerimi kurdum. Fakat son sürüm değiller, MSI'ın sitesinde yeni versiyonlar var. BIOS dahil hepsinin en son sürümünü mü yüklemeliyim? Bunların hepsini otomatik arayıp belirleyip son sürümleri otomatik olarak ard arda yükleyen bir MSI programı mevcut mudur? Ayrıca Bios update edin derseniz nasıl yapabilirim onu :)

Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. AutoCad ve işletim sistemi HDD'e çok yüklenen yazılımlar. Bunları SSD'ye kurarsan zamandan kazanır, performans elde edersin.
  2. Onboard'ı kapatırsan masaüstüne ulaşamazsın. Gereksiz, basit ve masaüstü uygulamalarının ekran kartını yorması için bir sebep yok. Bunu elleme.
  3. Sürücülerini donanım kimlikleri ile web sitelerinden güncelle. BIOS update işlemini MSI LiveUpdate ile yapabilirsin.

Autocad'in hangi sürümleri bu işletim sistemiyle sorunsuz çalışır?
Son sürümleri uyumludur stabilliği Windows ve güncellemelere kalmıştır.
Bunlarla ilgili çalışmalarımı da mı SSD'ye kaydetmeliyim
Fazla yer kaplamıyorlarsa SSD'ye kaydetsen yararına olur.
2- Onboard ekran kartının masaüstünde aktif olduğuyla ilgili şüphelerim var. Ben her zaman için 960M'in aktif olmasını istiyorum. Onboard kartı nasıl iptal ederim? İptal etmenin bir dezavantajı olur mu?
Masaüstüne harici grafik kartı neden çalışsın? Bu işlemlere karışmayın ayarlarını karıştırmayın otomatikte kendi biliyor nerede kullanacağını.
Laptopla birlikte gelen CD'den sürücülerimi kurdum.
Kendi sitelerinden kurun.
son sürümleri otomatik olarak ard arda yükleyen bir MSI programı mevcut mudur?
Mevcut ancak tavsiye etmiyorum.
Ayrıca Bios update edin derseniz nasıl yapabilirim onu?
Başlıktaki model doğru ise daha dün yeni sürümü çıkan bu dosya ile güncelleme yapabilirsin:
http://download.msi.com/bos_exe/nb/E1795IMS.111.zip
Rar içindekileri boş flash bellek içine çıkartıp biostan mflash ile güncelleme yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı