MSI GE72 6QF Apache Pro BIOS Menüsü Nasıl Açılır?

BerrrO

Hectopat
Gaming laptopumda oyun oynarken ısınıyor ve ben turbo fan tuşuna basmazsam fanlar yükselmiyor, ayrıca bir USB portunu laptop kapalıyken de şarj etmesini ayarlamak istiyorum. Duyduğuma göre bu ayarlar BIOS'tan yapılıyormuş. Acaba bunları nasıl yapacağımı söyleyebilir misiniz? (Bu arada laptopum MSI Ge72 6qf Apache Pro.)

Bende benzer bır modeli var MSI markasının bilgisayarı yeniden başlat açılırken del tuşuna bas bios o şekilde açılıyor bende bir dene bakalım.

UEFI kuruluysa bazen tuşlara basarak BIOS'u açamıyorsunuz. Bilgisayarı yeniden başlata basarken Shift tuşuna basılı tutun, gelişmiş seçenekleri seçin. UEFI yazılım kurulumu gibi bir seçenek olacak, ona basın. Oradan BIOS'u açabilirsiniz.

Bende benzer bır modeli var MSI markasının bilgisayarı yeniden başlat açılırken del tuşuna bas bios o şekilde açılıyor bende bir dene bakalım.
Senin dediğini yapınca eski bios açılıyo ve istediğim ayarları bulamadım.

Gelişmiş seçeneklerde sadece bunlar var.

Teşekkür ederim ama burda da istediğim ayarı bulamadım acaba fanları otomatik hıza çevirme ayarını nerden bulabilirim?

Dragon Center'a gir System Tuner'e bas orada Fan Speed var onu Auto yaparsan sorunun çözülecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…