Mert Karadayi Hectopat Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2016 #11 claus dedi: Intele geçtiğini nerden anladın ? GPU etkinliğinde Nvidia varise nvidia çalışıyordur. Sonradan ıntele geçme diye bir durum yok. GPU, BIOS ve FW güncellemerini yapıyor musun ? Windows Güncellemeden önce bu tarz sorun hiç yaşadın mı ? Genişletmek için tıkla... BIOS ve Firmware'i yaptım hocam gpu güncellemesinden kastınız, VBIOS güncellemesi mi böyle birşey de vardı sanırım onu yapmadım
claus dedi: Intele geçtiğini nerden anladın ? GPU etkinliğinde Nvidia varise nvidia çalışıyordur. Sonradan ıntele geçme diye bir durum yok. GPU, BIOS ve FW güncellemerini yapıyor musun ? Windows Güncellemeden önce bu tarz sorun hiç yaşadın mı ? Genişletmek için tıkla... BIOS ve Firmware'i yaptım hocam gpu güncellemesinden kastınız, VBIOS güncellemesi mi böyle birşey de vardı sanırım onu yapmadım
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.357 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2016 #12 VBIOS varsa onuda yap. GPU derken ekran kartı sürücülerini kast ettim. Intel ve Nvidia yani
Mert Karadayi Hectopat Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2016 #13 claus dedi: VBIOS varsa onuda yap. GPU derken ekran kartı sürücülerini kast ettim. Intel ve Nvidia yani Genişletmek için tıkla... Onlar güncel de VBIOS'u daha güncellemedim ama onunla geçceğini düşünmüyorum hocam
claus dedi: VBIOS varsa onuda yap. GPU derken ekran kartı sürücülerini kast ettim. Intel ve Nvidia yani Genişletmek için tıkla... Onlar güncel de VBIOS'u daha güncellemedim ama onunla geçceğini düşünmüyorum hocam
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.357 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2016 #14 Garantiye yolla o zaman.
pcan Hectopat Katılım 27 Ağustos 2016 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2016 #15 Hocam buradan seçin: PhysX ayarından ekran kartınızı seçin.
Mert Karadayi Hectopat Katılım 6 Ekim 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2016 #16 pcan dedi: Hocam buradan seçin: Eki Görüntüle 193279 PhysX ayarından ekran kartınızı seçin. Genişletmek için tıkla... Bunla ilgili bir problem değil bu ayarlar zaten yapılı hocam
pcan dedi: Hocam buradan seçin: Eki Görüntüle 193279 PhysX ayarından ekran kartınızı seçin. Genişletmek için tıkla... Bunla ilgili bir problem değil bu ayarlar zaten yapılı hocam