CheWaS
Kilopat
Daha fazla
Merhabalar bilgisayarimi şubat 27, Vatan Bilgisayardan almış bulunmaktayım. fakat bilgısayara 2-3 gün içinde bir şey oldu oyun oynarken bilgisayarı 4-5 gün açık bırakmıştım. Şu an PC yuk altinda degilken sadece Chrome'da gezinti yaparken bu sicaklik değerini veriyor ve bu beni gerçekten korkuttu. PC'de su anda virus olabilir sizce bunu bu tetikler mi?
Bilgisayarda Coolboster teknolojisi var ve bunu actigimda su atmiş gibi sogutuyor bilgisayari fakat ben bunu surekli açik mi birakmam gerekiyor yoksa bunun kendi kendıne devreye girmesi mi gerekiyor? Cevaplarinizi bekliyorum.
Bu da oyun oynarken degerleri. Bilgisayarin kasasinda ısıyı hissedebiliyorum daha once hiç hissetmiyordum fakat su an bu sekilde oluyor.
Bilgisayarda Coolboster teknolojisi var ve bunu actigimda su atmiş gibi sogutuyor bilgisayari fakat ben bunu surekli açik mi birakmam gerekiyor yoksa bunun kendi kendıne devreye girmesi mi gerekiyor? Cevaplarinizi bekliyorum.
Bu da oyun oynarken degerleri. Bilgisayarin kasasinda ısıyı hissedebiliyorum daha once hiç hissetmiyordum fakat su an bu sekilde oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör: