mehmet02323
Hectopat
Daha fazla
2 gün önce KDV indiriminden faydalanıp bu canavarı aldım. Normal kullanımda sol el klavye bölgesinde avuç içini rahatsız edip terlemeye sebep olacak kadar ısınma oluyor. Sorunla ilgili olarak MSI Drogon Center yazılımı ile işlemci fanını 4800 RPM civarında sabit tutuyorum soğutma başarılı fakat bu seferde fan sesi rahatsız ediyor
Otomatik konumda soğutmaya aldığımda 2000-2500 RPM arasında fan dönüş hızı sağlıyor normal kullanımda fan sesi minimum ama bu seferde sol taraf ısınmaya başlıyor. Araştırdığım kadarıyla aynı dertten müzdarip birçok arkadaş var forumda ve bir çözüme ulaşamamışlar. Benim anlam veremediğim böyle teknoloji harikası bir cihazda nasıl olur da işlemciyi tam sol el altına bırakırlar. Laptopun sağ tarafı buz gibi ama sol taraf ateş gibi yanıyor. MSI öncesinde monster kullanıyordum fakat hep mavi ekran hataları vardı ve fan çok ses yapıyordu. Servis ürünü iade aldı. Bu nedenle MSI'da huzur bulacağımı düşünürken şimdi de bu sorunla karşılaştım. Monster bu sorunu çok güzel çözmüştü anakartı ters yerleştirerek işlemcinin sol el civarından uzak kalmasını sağlamıştı.
5000 TL verdiğim MSI laptopu masaüstünde klavye bağlayıp kullanmak da hiç etik olmayacak. Ayrıca yüksek performans moduna alınca ekran kartından cızırtı sesi geliyor bu da kronik sorunu galiba. BIOS güncellemesi yaptım ama sorun düzelmedi çözen arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim. Aynı sorunlarla cebelleşen arkadaşlar toplanırsa ortak çözüm yolları arayalım.
5000 TL verdiğim MSI laptopu masaüstünde klavye bağlayıp kullanmak da hiç etik olmayacak. Ayrıca yüksek performans moduna alınca ekran kartından cızırtı sesi geliyor bu da kronik sorunu galiba. BIOS güncellemesi yaptım ama sorun düzelmedi çözen arkadaşlar varsa bilgi verirse sevinirim. Aynı sorunlarla cebelleşen arkadaşlar toplanırsa ortak çözüm yolları arayalım.
Son düzenleyen: Moderatör: