MSI GE72 APACHE PRO Oyun Performansı

34288

Megapat
Selam,
Başlıkta da belirttiğim gibi bu haftasonu Vatan Bilgisayar'dan KDV'si kadar çek bedava kampanyasıyla MSI GE72 APACHE PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-256GB SSD+1TB-17.3''-GTX970M-W10 satın aldım.
Bana yardımcı olurken size gerekli olabilecek bazı bilgiler;
1- MSI GE72 APACHE PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-256GB SSD+1TB-17.3''-GTX970M-W10
2- GE72-6QF-026TR
Böyle donanımlı bir bilgisayarın tüm özelliklerini kullanmadan zamanın geçip gitmesini istemem. Çoğu özelliğini araştırdım kurcaladım ama sizin de bilginiz veya önerileriniz varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca çoğu aklıma gelen programı yükledim ama bir bilgisayarda olmazsa olmaz dediğiniz programları söylerseniz sevinirim. Ayrıca benim 2 yıllık Mcafee aboneliğim var anti-virüse gerek yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hayırlı olsun, Recep Baltaş' ın 970m ile ilgili bir açıklaması vardı forumda. DirectX 12 ile bu kartın 5 yıl götürebileceğini söylemişti. Benim de tahminim bu yönde. 5 yıl sonra muhtemelen low ayarlarda 30 FPS altı görmeye başlarsınız bu tabiki her oyun için değil örneğin GTA 7 çıkmış olsun bu oyunda sıkıntı olabilir. Siz gene F2P oyunları aslanlar gibi oynarsınız, Pes, FIFA gibi oyunlarda da keza sıkıntı olmaz. Ayrıca unutmadan, Nvidia 970m kartını alanlara Tom Clancy' s Division hediye ediyordu. O kampanya hala devam ediyorsa oyununuzu alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…