K kalevra21 Hectopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar günlerdir laptop soğutucu araştırıyorum, neden derseniz Frisby 4 fanlı bir model almıştım bin pişman oldum iade ettim hemen. MSI GE72 laptop var. Izgaraları ortada bu sebeple linkteki Zalman'ı almayi düşündüm. Sizce nasıldır kullanan var mı? Zalman ZM-NS2000 17" 200mm Fanlı Yükseklik Ayarlı Notebook Fiyatı Zalman ZM-NS2000 17" 200mm Fanlı Yükseklik Ayarlı Notebook en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2019
Arkadaşlar günlerdir laptop soğutucu araştırıyorum, neden derseniz Frisby 4 fanlı bir model almıştım bin pişman oldum iade ettim hemen. MSI GE72 laptop var. Izgaraları ortada bu sebeple linkteki Zalman'ı almayi düşündüm. Sizce nasıldır kullanan var mı? Zalman ZM-NS2000 17" 200mm Fanlı Yükseklik Ayarlı Notebook Fiyatı Zalman ZM-NS2000 17" 200mm Fanlı Yükseklik Ayarlı Notebook en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com