MSI GE72VR-7RF Ses ve Görüntü Takılması Sorunu

oguzhant58

Hectopat
Daha fazla  
Arada böyle bir şeyler oluyor nasıl desem 10 dakikada bir falan. Maksimum 5-6 saniye sürüyor ortalama 2 saniye. Böylesine bir sorunum var. Dizüstü bilgisayar kullanmakdayım ve herhangi bir şekilde sıvı ile temas olmadı yada darbe almadı. Durup dururken oldu hatta cidden bir şey anlamadım.

McAfee Internet Security Antivirüs kullanmaktayım, taramada pek bir şey çıkmadı.

C ve D hata denetlemesinde herhangi bir sorun çıkmadı zaten arada bir yaparım.

MSI GE72VR-7RF kullanıyorum daha bir seneyi yeni doldurduk sayılırım.

Sesteki olay çok acayip böyle takılmanın farklı bir boyutu tarife kelime bulamıyorum. Yardımcı olabilecek herkese çok teşekkürler şimdiden.

Bu arada zorda olsa yakaladım cpu, gpu, disk gibi değerlerde değişme oluyor mu bu esnada diye; ama herhangi bir değişme yok çok saçma bir şekilde. Bazılarından duyduğum kadarıyla McAfee yüzünden oluyor diyorlar ama pek mantıklı gelmedi bir seneye yakın sorun yapmadıda şimdi mi yapacak zaten 40 gün süresi kaldı eğer ondan kaynaklıysa değiştirecem

EDIT: Sorunu çözdüm, bu arada benzer sorunla karşılaşanlar aslen açtığım ama sonradan kategorisi değiştirilen bu sorumun ilk kategrosinden kaynaklıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…