2 aydan fazla süredi kullanıyorum ama o kadar çok kullanıyorum ki kendimi yıllardır kullanıyor gibi hissediyorum açıkcası.
Bilgisayar özellikle oyun oynarken tek kelime ile harika: Bir çok güçlü laptop var ama ben onları kullanırken artık 60 hz ekranlardan gerçekten keyif alamıyorum buna alıştıktan sonra. Dota 2 bile oynarken çok farklı hissettiriyor. Biraz fazla ısındığını düşünüyorum ama artık yeni bilgisayarlar yüksek sıcaklıklara dayanabilecek kapasitede yapılıyor. Onun dışında ekran kalitesinden tut her şeyine çok memnunum. Kasa nerdeyse tamamen metal çok parmak izi bırakıyor ve çizilmeye çok müsait. Her gün bezine koyup öyle koyuyorum çantaya. Gözün gibi bakman lazım. Eğer bu şekilde kullanırsan bir gün bile pişman olmazsın diye düşünüyorum. En çok sevdiğim yerlerinden bir tanesi de klavyesi. Çok rahat ve güzel bir kullanımı var. Ayrıca SteelSeries Engine programıyla çok güzel macrolar yapabiliyorsunuz. Mesela Dota'nın en zor karakterlerinden birisi olan invoker için şöyle bir macrom var:
Ben 3'e basınca bilgisayar kendi kendine şunu yapıyor: Q-W-W-R ve bunu anında yapıyor. O yüzden oyun oynayacaksan kesinlikle pişman olmazsın. Monster'da durumlar nedir bilmem. Hiç kullanmadım. Ama onları da iyice araştır. Bu bilgisayar güzel bilgisayar