MSI GE73 Raider 8RF 210-XTR İşlemci Hızı Stabil Değil

Mert Ataoglu

Decapat
Technopat'ın MSI GE73 incelemesinde oyunlarda CPU genelde 3.9 GHz'de sabitken aynısını aldığım laptopta performans modunda çalıştırmama rağmen CPU GHz değeri stabil değil çok değişken ve 3.9'a çıkmıyor. Genelde 3 ve 3.6 arasında gidip geliyor. CPU sıcaklığıda 85 derecelerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son teknolojileri bilmiyorum fakat performansta sorun çıkarmıyorsa gereksiz yüklenme yapmıyordur işlemci ...

Performansta sorun çıkıyor fps düşük sıcaklıkda 80-85 lerde fakat 3.9 da durmuyor. Her oyunda böyle. Msi dragon center dan ve pil güç seçeneklerinden de güç moduna aldım yinede olmuyor.

Durumu tam anlamadan servisle uğraşmak istemem belki ayarlardan değiştirebileceğim bişedir ben farketmemişimdir biraz daha araştırmak isterim.

Performansta sorun çıkıyor fps düşük sıcaklıkda 80-85 lerde fakat 3.9 da durmuyor. Her oyunda böyle. Msi dragon center dan ve pil güç seçeneklerinden de güç moduna aldım yinede olmuyor.
Durumlar bende de aynı Hangi oyunları oynuyorsunuz ? Ben işlemcinin ne kadarının kullanıldıgına dikkat etmedim ama duruma göre yüklemeye göre değişiyordu sürekli.

Durumlar bende de aynı Hangi oyunları oynuyorsunuz ? Ben işlemcinin ne kadarının kullanıldıgına dikkat etmedim ama duruma göre yüklemeye göre değişiyordu sürekli.
Pubg ve blackdesert oynuyorum.Pubg e de dragoncenterın özel boost seçeneği var ona rağmen 3.9 olmuyor, blackdesert da ise full ayarlarda 60 altına düşebiliyor.
++++++++++

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…