MSI GE73 Raider RGB 8RF-210XTR vs Acer Nitro AN515-51-73HG vs Playstation 4 Pro

Metehan Atik

Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi arasında kesinlikle GE73 Raider 8RF, çünkü 8. nesil i7-8750H işlemcisi ve GTX 1070 ekran kartıyla birlikte donanım üstünlüğü açık ara üstün. Bunun yanında paneli 120Hz 3 ms. Bildiğiniz gibi Pascal serisinde masaüstü - dizüstü ekran kartı performansları aynıdır.

hocam RTX kartları bekleyin, RTX 2060 veya 2070'li MSI'lar yaklaşık bu fiyattan çıkacaktır zaten, 2060'lı olan çıksa bile 1070'den iyi diye biliyorum ben 2060 modeli.

Bekl
hocam RTX kartları bekleyin, RTX 2060 veya 2070'li MSI'lar yaklaşık bu fiyattan çıkacaktır zaten, 2060'lı olan çıksa bile 1070'den iyi diye biliyorum ben 2060 modeli.
fiyarları belli olursa tabiidir onları alacağım Mart’ın sonuna kadar bekleyeceğim
Tn panel olması düşündürüyor

Son düzenleme:
Bekl

fiyarları belli olursa tabiidir onları alacağım Mart’ın sonuna kadar bekleyeceğim

Tn panel olması düşündürüyor

IPS takıntınız yoksa yada farkını çok iyi bilmiyorsanız anlamanız çok zor. Yeni TN paneller gerçekten çok kaliteli kendim kullanıyorum görüş açısı ve renkler fazlasıyla yeterli.

IPS takıntınız yoksa yada farkını çok iyi bilmiyorsanız anlamanız çok zor. Yeni TN paneller gerçekten çok kaliteli kendim kullanıyorum görüş açısı ve renkler fazlasıyla yeterli.
teşekkür ederim çok takıntılı değilim fakat ıps olsa güzel olur ama şuan rtx laptop fiyatlarını araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…