Üstte belirttiğiniz laptopa sahibim. 3-4 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. GS65 de çok iyi bir laptop. Sizin için soru şu olmalı; 10 üzerinden 7 taşınabilirlik, 17 inç yaklaşık 3 kilo bir nebze büyük, klavyesi ve arkasında bile rgb aydınlatması olan bir laptop mu, yoksa 10 üzerinden 9 taşınabilirlik, 15 inç fakat neredeyse 14 inç büyüklüğünde, rgb aydınlatması az, daha çok bir iş laptopu, ultrabook estetiğinde bir laptop mu? Laptopu her gün yanınızda taşıyacak mısınız? Kahve içmeye giderken bile yanınızda götürür müsünüz? Yoksa ben genelde ev içinde kullanıyorum, zaman zaman dışarı da götürüyorum mu dersiniz? Performans ve soğutma olarak ikisi de birbirine yakın bilgisayarlar. İkisi için de Technopat'ın Youtube'da incelemesi mevcut. Hangisi sizin içinize daha fazla siniyorsa onu alın derim. Ben GE73'ü tercih ettim çünkü genelde ev içinde kullanıyorum, zaman zaman işe ya da okula giderken götürüyorum, öyle gittiğim her yerde bilgisayarımı yanımda taşıyan bir insan değilim. Aksi takdirde GS65'i tercih ederdim.