MSI GE73VR 7RF(Raider)-035XTR Nasıldır?

LossSantos

Megapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar yaza doğru MSI GE73VR 7RF(Raider)-035XTR hepsiburada üzerinden almayi planliyorum ama aklimda bir kaç soru var.

1- Ekran TM mi IPS mi? TN ise arada bir film izleyen biriyim kalite nasil olur?
2-Cihazin icini acmak sıkıntılı mı? Atıyorum 2 yil kullandim tozlandigini hissettim benim şu anki laptopum da klavyeyi falan cikartmak gerekiyor duyduğuma gore bunda alt kapağı çıkartmak biraz sıkıntıymış.
3-Cihazin kutusunda hediye çanta geliyor mu?
4-Oyunlarda genellikle kulaklik takmam şu anki laptopumda fan sesi o kadar duymuyorum bunda rahatsız edici bir ses var midir gece 2-3'lere kadar oturan biriyim yani ses rahatsiz eder mi?
5-Cihaz FreeDos şeklide geliyor Windows 10'u kurdugumda MSI'nın fan kontrol uygulamalari veya hoparlör uygulamalari teker teker gelicek mi yoksa ben tek mi yukleyecegim? Yükleyeceksem nereden?
6-Ben bu kadar para verince uzun ömürlu olmasini bekliyorum acaba ne kadar götürür? Hicbir laptopumu kırmadım performans olarak.
7-Kullanan kişiler deneyimlerini anlatabilirler mi ?

Su anki cihazim Yoshiba Satellite P855-349.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 aydır kullanıyorum panel TN bence kalitesi gayet iyi ama açı sorunu tabiki panelden dolayı etkili. Çanta ve Steelseries fare geliyor. Fan sesi kişiden kişiye değişir ama bence rahatsız edici bir düzeyde en azından PUBG gibi sesin önemli olduğu ve fan devrinin hızlı tutulduğu oyunlarda kulaklıksız oynamak sorun yaratabilir. Freedos geliyor laptop. 2 aylık kullanımla bunları aktarabilirim ama yeni farkettiğim bir ses sorunu yaşıyorum şu an oyunlarda veya tahminimce harici ekran kartının devreye girdiği durumlarda cızırtı sesi geliyor. Önceden var mıydı yok muydu bilemesem de şu an o sese odaklandığımdan rahatsızlık veriyor oldukça bana. Bilgilendirme olsun diye de ekliyim dedim daha sorunuz varsa sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım

Merhaba oncelikle ilgilendiginiz icin tesekkur ederim konuya gec cevap yazdim cunku ceza almistim.
Acaba cihazi nerden ve kaca aldiniz?
Isi degerlerinden memnun musunuz?
Paraya deger mi?

Hepsiburada'dan KDV indirimi ile 8067'ye aldım. Daha önce hiç gaming diye geçen bir laptop kullanmadığımdan değerler hakkında kıyaslayabileceğim ürün yok ama şu ana kadar ısıdan dolayı kapanma ya da fps düşüşü gibi şeyler yaşamadım PUBG gibi işlemciyi yoran oyunlarda 90 dereceleri gördüm ama kasa ısındı oyuna etkisi olmadı. Kasanın ısınması da klavyeyi etkileyecek düzeyde değil. Para kısmına gelirsek ise kendi açımdan hata yaptığımı düşünüyorum içinde 1070 bulunduran bir laptop almaktansa 1050ti bulunduran bir laptop alıp masaüstü bir bilgisayar alsaydım keşke. Hiçbir bilgisayara 8000 gibi bir fiyat bence değmez ama kurdan ötürü malesef alışır olduk bu fiyatlara. Eğer gaming laptop kullanmaya alışık(ben olmadığımdan biraz zorlanıyorum) biriysen kaliteli bir ürün fiyatları arasında üste çıkar ekran kartıyla tavsiye ederim ama bahsettiğim şu ses sorunu biraz sinir bozucu.

Bende masaüstü bilgisayarin daha avantajli ve ekonomik oldugunu biliyorum fakat gezen biriyim yani sabit durmuyorum. Acaba hoparlör den memnun musun? Cihazin altinda kaldigi icin biraz tedirginim

Nahimic'in uygulamasıyla biraz kaliteden taviz vererek sesi arttırıyorum. Zaten sesin çok önemli olduğu oyunlarda falan kulaklıkla oynadığımdan sorun olmuyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı