MSI GE75 8SE-231TR vs ASUS G731GV-EV004T

• Konuyu başlatan cobi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 415

cobi

Centipat
arkadaşlar herkese merhaba.
MSI ve ASUS arasında kaldım. Fiyatları arasında çok bir fark yok. Aralarında 2 özellik fark var.
MSI GE75 8SE-231TR marka bilgisayarın işlemcisi i7-8750H ve 256SSD+1TB depolamaya sahip.
MSI GE75 8SE-231TR Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor

ASUS G731GV-EV004T markas bilgisayarın işlemcisi i7-9750H ve 512 GB depolamaya sahip.
Asus G731GV-EV004T Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Kafamdaki büyük soru işlemci ile alakalı. 8750H işlemci 9750H'a göre çok mu vasat?(Bir yandan da MSI almak istiyorum) sizce hangisini almalıyım?
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus G731GV olan model n11'de 12699TL. Ben de bahsettiğin bu ASUS ürünü evvelsi gün aldım. Hatta şu anki fiyatından 400lira daha aşağıya aldım sonra ürün kıymete binince güzel zamlandı :) Ürün dün elime geçti. Sormak istediğin bir şey varsa yanıtlayabilirim. İşlemci bakımından i7-9750h güya %10 daha performanslı deniyor. En azından test sonuçları öyle görünüyor. Ama yine de iki cihaz da sizi üzmez. Ben tasarım ve işlemci üzerinden hareket ederek ASUS aldım. Sizin hangisi içinize sinerse onu almanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı