MSI GE75 laptopda CPU ısısı kaç derece olmalı?

Hocam korkmanıza gerek yok maksimum sıcaklığı 100 dereceyi görebilen bir işlemci MSI servisinden bir termal macunlara baktırın derim kullandığınız ortam tozlu değilse alın Turbo moda sonuna kadar çalışsın para verdiniz sonuçta.

O sıcaklıklar normal. İncelemelere bakarsan içinde 10.nesil i7 olup da 90 derecenin altında çalışan laptop yok.
O nasıl bir işlemciymiş öyle ya normalde 90 derece ? Laptop bile olsa daha 2 aylık sistemde o kadar sıcaklık yüksek değil mi ?
Laptop işlemcisiymis öyle ya. Intel'in çöpleri işte.

92 dereceyi görmesi normal değil. Klasik Technopat cevabı olarak termal macun demek istiyorum ama alalı daha 2 ay oldu diyorsunuz. Fan çıkışları temiz değil mi?
Valla böyle cevapları görmekten sıkıldım. Laptoplar ısınan cihazlardır. Özellikle oyuncu laptoplarının ısınması kaçınılmaz bir gerçektir. Bir masaüstü sistem için 92 derece yüksek olabilir ama laptoplar için oyun anında bu değerler normaldir. Oyun oynarken FPS sorunu yaşamıyorsan sıkıntı yoktur.

İkinizde haklısınız masaüstü bilgisayarlara o kadar çok alışmışız ki 80 derecenin üstüne çıktımı Allah ne oluyor edalarıyla soluğu burada alıyoruz. Düzeltmeleriniz ve doğru bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim =)

Antalya'da ben bu laptopu kullanamam herhalde bunu öğrenmiş oldum

Ben undervolt ile 78'e sabitledim kendiminkini. Üslubum çok doğru değildi ama artık aynı klasik cevabı verenlerden bıktım, kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…