Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.229 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2021 #31 Paytak Penguen dedi: Nerede 2070 super'li zephyrus o fiyata? Genişletmek için tıkla... Tamam Intel ısınmıyor MSI'ın suçu haklısın, boş ver.
Paytak Penguen dedi: Nerede 2070 super'li zephyrus o fiyata? Genişletmek için tıkla... Tamam Intel ısınmıyor MSI'ın suçu haklısın, boş ver.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.953 Makaleler 3 Çözümler 16 11 Mart 2021 #32 Shimada Sensei dedi: Tamam Intel ısınmıyor MSI'ın suçu haklısın, boş ver. Genişletmek için tıkla... Söyle alma ihtimalim var. Ben marka fanboyu değilim senin aksine. Üslübuna da dikkat et. Ben bütçeme uyanı tercih ediyorum.
Shimada Sensei dedi: Tamam Intel ısınmıyor MSI'ın suçu haklısın, boş ver. Genişletmek için tıkla... Söyle alma ihtimalim var. Ben marka fanboyu değilim senin aksine. Üslübuna da dikkat et. Ben bütçeme uyanı tercih ediyorum.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.229 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mart 2021 #33 Paytak Penguen dedi: Söyle alma ihtimalim var. Ben marka fanboyu değilim senin aksine. Üslübuna da dikkat et. Ben bütçeme uyanı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Konu aç fanboy olmayanlar önersin alma ihtimalin varsa.
Paytak Penguen dedi: Söyle alma ihtimalim var. Ben marka fanboyu değilim senin aksine. Üslübuna da dikkat et. Ben bütçeme uyanı tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Konu aç fanboy olmayanlar önersin alma ihtimalin varsa.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.953 Makaleler 3 Çözümler 16 11 Mart 2021 #34 Shimada Sensei dedi: Konu aç fanboy olmayanlar önersin alma ihtimalin varsa. Genişletmek için tıkla... 1300-1400 dolara aynı donanımda zephyrus laptop olduğunu söyleyen sensin. Olmadığını da biliyorsun iyi. Daha fazla uğraşamam iyi günler. İsmin de güzelmiş seninle uyumlu.
Shimada Sensei dedi: Konu aç fanboy olmayanlar önersin alma ihtimalin varsa. Genişletmek için tıkla... 1300-1400 dolara aynı donanımda zephyrus laptop olduğunu söyleyen sensin. Olmadığını da biliyorsun iyi. Daha fazla uğraşamam iyi günler. İsmin de güzelmiş seninle uyumlu.