MSI GE75 Raider- 10SF-286 alınır mı?

Makaleler
1

Dosya Ekleri

• ABOOOOOO.png
    65,8 KB · Görüntüleme: 84
Monster'ın kullandığı Refresh sürümlerde bir farkı yok normal 2070'lerden hatta daha iyi performanslı MSI'ın kötü olacağını sanmıyorum ama yine de kullanmadan belli olmaz hocam. İade hakkınız var değil mi ? Varsa kafanıza takmayın beğenmezseniz iade edersiniz.

Bu ikisini öneririm hocam.

Ama 14 yerine 11GB video RAM'i olduğunu ve diğer RTX'lerden daha yavaş olduğunu söylemiş.

Ürün hakkında bir bilgim yok ama neden 3060'lı laptopları düşünmüyorsunuz?

Ayrıca Monster veya benzeri "toplama" laptopların kalitesi genelde başarısız oluyor ama yine de ürünleri birebir görmeden ve bilmeden yorumda bulunmak istemem. Fakat çevremdeki bir kaç arkadaşım Monster'da sorun yaşadılar benim gözlemimde.

MSI ve Asus'un 3060'lı yakın fiyatlı ürünleri var düşünün derim.

Hatta ben de bir tane aldım masaüstünü iptal edip onu kullanacaktım ama ya geri göndericem ya da satacağım kararsızım. Laptop şu:

Bu arada 14 Gbps ile 11 Gbps arasındaki farkı sadece sentetik benchmarklardaki minimal farklarda anlarsınız Kesinlikle önemsiz bir durum.

GE serisinin soğutma ve kasa kalitesinin güzel olduğunu duydum ve technopette gördüm,laptobun dış görünüşünü çok beğendim, her tuşa RGB özelliği de güzel bir ayrıntı.RTX 2070 bana yeterli geldi, çok şatafatlı oyunlar oynamıyorum.
Bu arada 14 Gbps ile 11 Gbps arasındaki farkı sadece sentetik benchmarklardaki minimal farklarda anlarsınız Kesinlikle önemsiz bir durum.
Tamamdır hocam,peki refresh olmasının peformansa ne kadar negatif etkisi olabilir?

Ama 14 yerine 11GB video RAM'i olduğunu ve diğer RTX'lerden daha yavaş olduğunu söylemiş.

" Is it rtx 2070 super or rtx2070 (desktop version) or rtx 2070 maxq ? thanks
Answer:
Hello,

This is the Mobile RTX 2070 GPU it is not Max-Q or super from what ı can see "

Satıcıda böyle yazmış bilemiyorum hocam 2070(Refresh)lerin normalinden hiçbir farkı yok biraz daha iyi performanslısınma sorunun o konuda olduğunu sanmıyorum.
Belki çok ısınıyordur kasa performansı o yüzden düşüktür. Kasası ge kalitesinde gelmedi bana 1 tık düşük gibi sanki. Ama yine de kaliteli laptop alınabilir fiyatı iyi bence 3060LARLa uğraşmayın hiç.

"I never had any issue with any video Games at all even with the latest Game Cyberpunk 2077 and assasin Creed Valhalla run a stable +60FPS'in Ultra. I though that thermals would GO up after heavy use, but they never changed, ı always GET 80 to 85C when Processor is 70% in use. " demiş ve ısınmasıyla ilgili bir şikayeti olmamış. Yok ya böyle olmaz, ben alacağım bu laptopu göreceğim kim haklı .sağ olun.

Hoc
Hocam daha önce de bu cihaz önerildi ve işlemcisi 4 çekirdek 8 thread olduğu için ileride darboğaz yapıp ekran kartını besleyemeyeceği düşünülüyor. Bence bu cihaza direk atlamaktansa önce bir incelemeleri görmek gerekir ama takdir sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…