MSI GE75 vs ASUS G17

Rsahin70

Centipat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Msi ürünlerde 1 yıl global garanti geçerli doğru mu hocam?

Bu arada Asus güzel ancak Webcam olmaması benim açımdan mobil bir cihaz için kabul edilir gibi degil.

GE75 güzel gibi, incelemeleri izledim baya, fan sesinin yüksekliğinden bahşedilmiş, boşta 1 adet m2 ve 1 sata girişi mevcut. Türkçe klavye olmayışı dezavantaj denebilir.
Bir miktar undervolt ve soğutucu ile kıvama gelir.
G17'ye göre artısı ses sistemi ve Per-Key RGB klavye sayılabilir. Ayrıca ekran tam IPS olmamasına rağmen 240Hz, yani hem bir tık eksi hem artı.

Asus biraz daha pavyon gibi görünmekle birlikte tasarım olarak, kasa renkleri olarak daha güzel sanki

İki cihaz da üzmez bence ama ben GE75 derim.

Hocam 3000 serisi bakın bence. 3060 tam performans veren sürümü 2070 Super gücünde. Aynı fiyata 3070 alabilirsiniz yurt dışından.

Cevaplarınız için teşekkürler.3000 serisinde 17.3 inch stok bulamadım o yüzden bu modellerde karar kıldım.Aslında sizlere sormak istediğim şey;bu laptoplardaki iki ayrı cpu gpu konfigürasyonundan hangisi daha fazla performans verir olacak.

MSI alın işlemci olarak daha iyi.

Hocam msi ge75 i amazonda ben de farkettim ve amazondan almayı düşünüyorum fakat olası bir arıza durumunda msi global garantisi için cihaz tekrar amazona mı gönderilir yoksa tr den halledilir mi onu araştırıyorum ve rtx3000 li laptoplara bakmadım amazonda uygun link varsa alırım bir dal
Msi ın Rtx 3060 lı modelleri GP76 LEOPARD 10UE-230XTR. Ve GP76 LEOPARD 10UE-228TR ama daha amazona gelmemiş ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…